Miksi kannatan Tonia?

”Eduskunnassa tarvitaan Tonin kaltaista ihmistä. Ihmisoikeuksien, vihreiden arvojen, työntekijöiden sekä tasa-arvon puolestapuhujia tarvitaan päättäjinä.”
Jouni Puutio, Tampere
automaatioinsinööri

”Toni tekee oikeudenmukaisia tekoja ihmisten, eläinten ja ilmaston puolesta rohkealla otteella ja vahvalla arvopohjalla.”
Alli Vähätiitto, Kangasala
sosionomi, Kangasalan vasemmiston puheenjohtaja

”Toni on rehti, reilu ja luotettava. Hän edustaa selkeästi vasemmiston työväenluokkaisia arvoja ja ajaa lapsiperheiden etua.”
Pertti Salo,
Kangasala
eläkeläinen, palkittu vasemmistoaktiivi

”Tonin vaaliteemat: Inhimillisyys, lapsiperheiden arki ja ekologisesti kestävä tulevaisuus. Minunkin arvojeni mukaiset.”
Harri Jouhki, Kangasala
herastuomari

”Kannatan Tonia, koska hän uskaltaa rikkoa sukupuolten välisiä keinotekoisia raja-aitoja. Toni on yhteistyökykyinen ja määrätietoinen humanisti.”
Heli Kivimäki,
Kangasala
sosiaalipsykologi ja lyhytterapeutti

”Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien asialla. Maailma tarvitsee suvaitsevaisuutta, siis Tonia.”
Marja Pekkarinen, Kuhmalahti
kiinteistönhoitaja, Kangasalan Vesi -liikelaitoksen johtokunnan jäsen

”Kannatan Tonia, koska luotan hänen kykyynsä perehtyä ja arvioida poliittisia näkökulmia monelta kantilta ennen mielipiteen muodostamista. Mielipiteen Toni perustaa faktaan, jota arvostan. Jos me saisimme päättää, olisi sote-alan haasteet jo ratkaistu.”
– Paprika Ilmaniemi, Kangasala
aviopuoliso, sosionomi

”Ekologisesti kestävä tulevaisuus. Toni elää niin kuin puhuu. Hän kulkee työmatkat julkisilla, on kasvissyöjä ja hän on lentänyt viimeksi vuonna 2012. Hänellä on tyttäreni 20-vuotta vanha pipo käytössä, eli kierrättäminen on hänelle arkipäiväistä. Arvostan yli puoluerajojen.”
– Raisa Taurinka, Tampere
Tonin anoppi ja yrittäjä